Utomhusgolv

Hållbara utegolv för Nordiskt klimat

En vacker uteplats lyfter huset och den ska vara lika skönt att gå på som att se på. Genom våra smarta system och produkter gör vi det enkelt och lätt för dig som kund och användare.

Subfloor Golvregelsystem

SubFloor Golvregelsystem är en genial lösning för utegolv. Unika egenskaper gör systemet användbart vid många olika projekt när förutsättningarna kan variera. Beroende på val av skruv och regel klarar systemet de nivåskillnader som kan tänkas finnas i underlaget.

Mer om SubFloor på subfloor.se

Fiberon

Fiberon har sina unika egenskaper i form av ett brett utbud av design, färger och mönster. Trallen består av 50% polyeten och 50% trämassa. Till skillnad från traditionell trätrall håller Fiberon färg och form år efter år utan att spricka.

Mer om Fiberon

 

Monterat & klart

I många fall vill även våra kunder upphandla montaget av de produkter vi säljer och marknadsför. Skälen och fördelarna till en underentreprenad är många, ansvarsfördelningen är tydlig och kostnadseffektiv då arbetet utförs av personal med stor erfarenhet av denna typ av montage vilket även kvalitetssäkrar funktionen som eftersöks.

Kontakta Prästängen Byggsystem för att nå aktuella samarbetspartners, UE för ert projekt.

Mer om montering