Prästängen Byggsystem

Kundanpassade helhetslösningar

Sedan början av 1990-talet har vi på Prästängen Byggsystem utvecklat och sålt produkter inom byggsektorn. Genom vår egen produkt SubFloor Golvregelsystem driver vi utvecklingen av uppreglade golvkonstruktioner och vi erbjuder också ett antal andra produkter från flera olika ledande tillverkare inom byggsektorn.

Vi vet att varje större byggprojekt har sina unika förutsättningar. Våra säljare och vår tekniska support ser till att fastighetsbolag, arkitekter, konstruktörer och entreprenörer får all den hjälp de behöver när det gäller att ta fram anpassade lösningar.

På Prästängen Byggsystem är vi lyhörda för våra kunders behov. Vi har lång erfarenhet och vi har kunskap. Vår ambition är att alltid hålla en hög servicenivå med snabba leveranser via vårt rikstäckande distributionsnät.

Alla våra medarbetare har gedigen erfarenhet och kunskap, något de gärna delar med sig av till dig som kund. Vi vet också att våra kunder uppskattar den personliga kontakten, därför satsar vi på att bygga långsiktiga relationer och följa upp våra kundkontakter på bästa sätt. I all vår kontakt med dig som kund är vårt mål att vara en leverantör som överträffar dina förväntningar.