CFF logotyp

CFF

Dammbindning och ytskydd för renovering och uppfräschning av betonggolv

CFF har sedan början av 00-talet utvecklat produkter och koncept för renovering och uppfräschning av betonggolv hos industrin.

Produkterna kan kombineras i olika koncept. Produkterna är utvecklade för betonggolv och kan användas i många miljöer, till exempel industrier, källare, loftgångar, lager etc. Ytskydden är lättapplicerade, slitstarka och snabbtorkande.

Samtliga produkter är luktfria eller luktsvaga samt innehåller inga märkningspliktiga komponenter.

Fördelar:

  • Luktsvagt
  • Ej brandfarligt
  • Förstärker ytan
  • Motverkar dammbildning
  • Underlättar städning
  • Diffusionsöppen
  • Gulnar ej

CFF Dammbildare

CFF Dammbindare

CFF Dammbindare är en penetrerande primer/impregnering som även bildar en matt film på ytan som gör den mer lättstädad. Baserad på en vattenburen polymersilikat i brukslösning.

Användningsområde: För ny och gammal betong på industrigolv, lagerytor, garage m.m.

CFF Impregnering

CFF Impregnering

CFF Impregnering är en penetrerande produkt för användning på alla ytor av betong och cementbaserade spackel. CFF Impregnering är baserad på kiselsilikat. Bildar en svagt matt yta.

Användningsområde: För ny och gammal betong

CFF Plus

CFF Plus

CFF Plus är en snabbtorkande vattenburen och luktfri, transparent, slitstark enkomponentslack. På många golvytor ett alternativ till tvåkomponentig vattenburen epoxilack, men som oklassad produkt ett bättre miljöval.

Användningsområde: För golv i industri, lantbruk och offentlig miljö utsatta för måttligt till tufft slitage. Ej för våtutrymmen med konstant stående vatten.

Ladda ner broschyr

I broschyren finns mer teknisk info om produkterna.

Broschyr för CFF

Intresserad? Kontakta oss!

Vi svarar gärna på dina frågor eller hjälper dig med teknisk support. Ring 0500-46 98 60 eller använd formuläret så kontaktar vi dig så snart vi kan. Fler uppgifter och kontaktpersoner hittar du på kontaktsidan.

Återförsäljare

Privatpersoner och byggserviceföretag köper enklast våra produkter genom någon av våra återförsäljare. Hitta återförsäljare