Betonggolv

För ett bättre resultat vid gjutning & underhåll av betonggolv

Skall du gjuta en betongplatta, eller har du redan en befintlig platta? Då har vi produkterna för dig. Bara den som bygger luftslott klarar sig utan grund. Betong är grunden för varje husbygge. Oavsett om det gäller en villa eller någon annan byggnation så lägger du grunden för ditt hus med betong.

CombiForm

CombiForm är ett enkelt system med många fördelar jämfört med traditionella metoder för gjutning av golv. Låg vikt och staplingsbarhet gör den enkel att transportera. Banorna har utstansade hål för armeringsgenomföring samt är förberedda för ställskruvar i foten.

Mer om CombiForm

CFF

CFF har sedan 00-talet utvecklat produkter och koncept för renovering och uppfräschning av betonggolv. Samtliga produkter används på befintliga betonggolv och stärker betongen på djupet. Samtliga produkter är luktfria eller luktsvaga. De är dessutom lättapplicerade, slitstarka och snabbtorkande.

Mer om CFF

 

Monterat & klart

I många fall vill även våra kunder upphandla montaget av de produkter vi säljer och marknadsför. Skälen och fördelarna till en underentreprenad är många, ansvarsfördelningen är tydlig och kostnadseffektiv då arbetet utförs av personal med stor erfarenhet av denna typ av montage vilket även kvalitetssäkrar funktionen som eftersöks.

Kontakta Prästängen Byggsystem för att nå aktuella samarbetspartners, UE för ert projekt.

Mer om montering